Underkläder

Bloggen fungerar igen! Skönt! Ja, den fungerade igår redan. Men igår hade jag mycket jobb.

Det hade kommit lite nya leveranser till min butik i veckan och allt skulle räknas och kollas och en del läggas in i butiken. Och vad tiden rinner iväg när man har det roligt bland kartonger, askar och... underkläder. Jag öppnade varje ask och tänkte: det här måste jag ha själv!

Ta en sväng till Kleio butiken och titta på nyheter. Det finns nya bh:ar från Axami och Kostar och små söta korta klänningar (baby dollar, nattlinnen) från Obsessive kollektion.

Själv tycker jag att allt är så vacker och elegant. Värdens snyggaste underkläder som man måste bara ha!


Underbar under från China.

China Fashion Week - en fest med färger, spets, blommor och paljetter!  Snygga kläder, vackra festkläder, bröllopskläder och underkläder. Vackert och festligt!

Nya trender gällande underkläder? Det var mycket rött och vitt, spets, broderier och paljetter. Paljetter är kanske en helt ny sak när det gäller underkläder. Och är väldigt intressant.

Vi ska inte behöva till China för att shoppa. Och liknande underkläder som på China Fashion Week finns inte alls så lång borta. Det är bara
ett klick och du kan shoppa den snygga bh:n med paljetter till ett väldigt rymligt pris.

 

Det här är en modell från China Fashion Week och under en modell i liknande still som finns att köpa här.

 

 

När det gäller underkläder i rött finns det massor i butiker just nu till Jul. Ja, den kan vara lite jobbig med storlekar. Kupa F och kupa E brukar inte finnas. Därför kommer jag att ha i butiken väldig snygg bh i rött som finns i plus storlekar.  Beställningen i leverantören är gjort - hoppas att modellen inte är slutsåld redan i julrusningen och att den kommer strax .

 

Modellen från China:

Modellen som kommer till butiken: