Nya plagg från Obsessive

Nu har vi lagt nya plagg från Obsessive i butiken.
Allt finns på Nyhetssidan om man vill se endast det som är nytt.

Vill man se allt från Obsessive kollektion är bra att gå på sidan: Obsessive under: Välj märke - där finns allt gått från kollektionen.

Jag tycker om det här Highshool setet - den skapar vår/sommar kännslor - passar bra sommar party, pool party eller varför inte en promenad på stranden? Sköna färger och bra passform.

Glöm inte kika in i butiken!

Hälsningar


Artikel i di.se

Läs gärna den här artikeln från di.se


Sexiga underkläder klarar krisen

Uppdaterad 2009-03-23 09:40

Intresset för utmanande underkläder går framåt när ekonomin kyls av. Åtminstone för kedjan Agent Provocateur som ökat försäljningen under året, skriver Financial Times. Försäljningen av underkläder verkar stå emot den allmänna pessimismen i världen. Enligt Financial Times visar en färsk analys att branschen bara kommer att backa med 0,8 procent i år. Detaljhandeln i allmänhet väntas däremot backa med 4 procent under året.
 
Garry Hogarth är vd på brittiska Agent Provocateur. Han förklarar branschens styrka med att många par blivit mer sparsamma och stannar hemma istället för att gå ut och göra av med pengar. Det får i sin tur fler kvinnor att lägga pengar på attraktiva underkläder.

I dag, måndag, kommer bolaget att rapportera en försäljningsökning på 8 procent för bolagets brutna räkenskapsår. Sedan förra året har dock försäljningen minskat. Det verksamhetsår som slutade i mars 2008 visade på en 26-procentig tillväxt.

Även underklädeskedjan Ann Summers rapporterar om försäljningsrekord, som bolaget kopplar samman till finanskrisen, rapporterar Financial Times.
DI.SE
Publicerad 2009-03-23 09:35
Uppdaterad 2009-03-23 09:40

Nyheter

Vi kommer att ha massor med nya plagg i butiken. Idag har vi fått mycket levererat och nu sitter jag och fixar art.nr., priser, bilder och.. beskrivningar... Det får vänta tyvärr.
Det år så mycket som ska göras att beskriviningar för vänta lite - man ser ju ändå vad som finns på bilden.

Det roliga bland nyheter är Luna i nya färger: vit och vinröd! Det vinröda är mycket elegant naturligtvisst men den vita tycker jag är jätte snygg också  väldigt speciell.


En annan nyhet är Alabama chemise - namnet låter mäktigt tycker jag. Själva nattlinnet är så vacker, så vacker - jag får be min man att han ska köpa en till mig... :)
Bifogar bild på Alabama här.

Kolla i butiken - så småningom vinner jag kanske kampen med art.nr., bilder och etc. och produkterna finns till salu.

Välkommen till butiken!




Nyhetsbrev succé!

Igår hade vi skickat ut vårt nyhetsbrev!

Det gör vi inte ofta - det gör vi inte... Men eftersom vi hade fått snygga bh:ar i efterfrågade storlekar då hade vi gjort det. Dessutom var det många kunder som hade väntat länge på sin storlek och då var det lovat: ett nyhetsbrev kommer när de här storlekarna finns på lager.

Jag blev jätte glad att det så många som hade kikat i butiken och så många som hade beställt bh:ar - igår och idag.

Man blir glad att många tjejer hittar äntligen en bra bh i storleken som de kanske trodde inte finns i butiker, eller som jag har läst många gånger på olika bloggar och forum - man måste åka till London för att köpa en, för att där finns en butik...

Just nu räcker det att skriva in www.kleio.se och klicka sedan: Köp, godkänna sin beställning och kolla i brevlådan om 2-3 dagar.

Och sedan solen skiner idag också! Det är en riktig vårdag! Och vi får glömma att det är mars bara! Njut av den fina vädret!

Men kolla din e-post på kvällen, läs nyhetsbrevet och se runt i butiken!
Visst förtjänar vi alla en ny snygg bh i vår vårgarderob!



Hälsningar


Underkläder i stora storlekar

Ja, det är inte lätt att hitta en bra bh i en lite större storlek om man har en byst som är lite större än det populära 75B. Har man kupa D, E, F eller G och H då måste man betala oftast mera än 500 kr för en bh.
Men hos oss hittar du en bh för endast 299 kr. - Dåligt kvalité? Nej - vi tycker bara att alla ska ha råd. En bra bh är ju inte någon lyx, det är ett måste. Och man känner en lyx när man har på sig en snygg och bra bh.
Kostar syr jätte fina underkläder. En behå från Kostar är snygg, bekväm och kvinnlig.

Kika in i
butiken och välj en bh för dig. Gå in på: bh i stora storlekar, där hittar du storlekar som:
60D, 60E, 60F, 65C, 65D, 65E, 65F, 65G, 65H, 70D, 70E, 70F, 75D, 75E, 75F, 75G, 75H, 80C, 80D, 80F, 85C, 85D, 85E

Saknar du din storlek? Maila till oss. Vi beställer den till dig om vi kan.

Hälsningar




Behå i stora storlekar

Just nu har vi tagit in till butiken en del behå:ar i stora storlekar. Vi har stora storlekar på kupa som t. ex. 70E, 70F, 75F, 75H 75G, Vi har också omkrets 65 under bysten och då finns det 65D, 65D, 65E och i slutet av den här veckan kommer vi att ha 60D, 60E, 60F, 65G, 65H

Under lång tid letade vi efter plus storlekar med liten omkrets under bysten för att det var många kunder som frågade om stor kupa på bh. Och äntligen vår leverantör Kostar, som vi samarbetar med  nu nästan 3 år, hade börjat sy i höstas bh:ar i lite udda storlekar - fast som man ser  - storlekar som behövs i butiker.

Kika in i butiken och välj i meny: Underkläder: Bh, trosor, string/ Bh stora storlekar.
Du hittar där snygga bh till ett bra pris. Dessutom passform är bra och kvalitet jätte fin.

Jag själv använder mycket från Kostar bh:ar och kommer inte att byta till något annat märke. Behöver man en bh med lite större kupa då är en bh från Kostar jätte bra val. Den ligger som den ska (om du har på dig rätt storlek ), den är snygg och skön och orkar länge om man tvättar den rätt.

Hälsningar