En sista påfyllning

Igår hade vi fått en sista påfyllning av underkläder förre semester.
Vi har igen på lager Luna rosa och Laura.
Och vi har fått nyheter också: Milagros - lite längre korsett i svart och Justine chemise i rosa.

Det hade kommit en till väldigt spännande leverans men tyvärr, jag hinner inte lägga in. Det är helt nytt märke och det är:... inga underkläder.
Det kommer att bli jätte roligt att börja med helt nytt.

Jag kommer att lägga in det direkt efter semester i början på juli, så håll utskick. Vi kommer att skicka ett nyhetsbrev med info att allt är nu klar!

Och nu blir det semester!

Hälsningar

Semmesterstängt

18/6 - 5/7 har vi semmesterstängt.
 
Butiken är öppen som vanligt och alla ordrar är välkomna. Alla ordrar och returer kommer att behandlas och skickas den 6/7.

Vår telefon är avstängd men ibland kanske svarar jag på e-post (varannan dag kanske - beroende på tillgång till Internet).

Ha en skönt sommar!

Hälsningar


Magnolia nattlinne


Från Livia Corsetti Fashion har vi några snygga nattlinnen i satinpolyester. Det är väldig skön, glansig och vacker material. Plaggen i satinpolyester är väldigt eleganta.

Vi har Luna som alla känner till. Luna nattlinne är en storsäljare och finns i färger: rosa, röd, grön, vit och vinröd. Men i satinpolyester har vi också Laura nattlinne i rosa, Karen nattlinne i svart och tre nya: Padame nattlinne i blått, Alabama chemise (lite kortare nattlinne) i stark rosa och Magnolia nattlinne i rött 

Obsessive

Bland sista nyheter från Obsessive har vi i butiken sexiga chemises, toppar, set och kostymer.
Kostymer:  en vackert somrigt Racer set och sjuksyster kostym: Emergency dress.

Det här med sjuksysters kostym. Hur hittar man den ägentligen när man letar på nätet? En del kallar den för Nurse dress, en del för Sjuksyster kostym, en del för Sjuksköterskekostym. Hur man den kallar, finns hos oss - i storlekar S/M och L/XL.

I alla fall - det finns många nya plagg som förnyar sommargarderob - snygga färger, glada underkläder - att köpa ett litet plagg gör ibland så mycket. Gör oss gladare.

Varma hälsningar

Skrivandet

Jag, jag vet att jag inte skriver mycket i den här bloggen men i butiken händer det hela tiden nya sakar. Nya produkter, nya plagg.
Så det är värd att
kika in i butiken då och då.

Våra bh:ar i stora storlekar är väldigt populära - vi fyller på storlekar som tar slut. men har du en liten eller normal bröst och vill ha helst en push up bh då finns det också - i snygga sommarfärger..., men också i vitt och svart.

Hälsningar

Det är dags att förnya sommargarderob!

Det är alltid roligt att handla nya kläder för en ny säsong! Och sommar är en skön tid! Vi får visa våra kläder. Vi får äntligen visa hur snygga och vackra är vi i dom nya kläderna!

Men glöm inte underkläder. En ny klänning och ett nytt linne behöver en ny bh under. Det finns inte något värre än slitna bh-band under linnet eller urtvättat bh som sticker ut från en elegant klänning på rygen.
Usch...! Vad hemsk. Det förstör hela outfiten.

Därför glöm inte en ny bh! Vi har bh:ar i många storlekar: push up bh.ar, soft bh:ar i mörka och ljusa färger - passar till alla nya kläder! Kom in till butiken och se.

Hälsningar